به گزارش خبرگزاری مهر، صدیقه مویدی گفت: در حال حاضر چهار واحد تولید پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان فعالیت دارند که در هر دوره به طور متوسط بیش از سه تن این محصول تولید میکنند. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا افزود: دوره رشد این محصول، کوتاه و کمتر از ۲ ماه است و در […]
به گزارش خبرگزاری مهر، صدیقه مویدی گفت: در حال حاضر چهار واحد تولید پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان فعالیت دارند که در هر دوره به طور متوسط بیش از سه تن این محصول تولید میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا افزود: دوره رشد این محصول، کوتاه و کمتر از ۲ ماه است و در هر متر مربع به طور متوسط بیش از ۲۰ کیلوگرم قارچ برداشت میشود.
وی بیان کرد: پیش بینی میشود سالانه بیش از ۱۱ تن قارچ با کیفیت از چهار واحد پرورش این محصول در این شهرستان تولید و روانه بازار شود.
مویدی گفت: کم آب بر بودن، ایجاد اشتغال و صرفه اقتصادی بالا از مزایای پرورش قارچ در این شهرستان است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.