به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شریفی با بیان اینکه در راستای عرضه نان با کیفیت و جلوگیری از تخلفات چرخه مصرف و با هدف پیشگیری از هدر رفت بیتالمال، بازرسی از نانوایی افزایش داده میشود، گفت: محوریت این کار با فرمانداران به عنوان رئیس کارگروههای شهرستانی بوده و تشکلها، ادارات کل صمت، جهاد کشاورزی، تعزیرات […]
به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شریفی با بیان اینکه در راستای عرضه نان با کیفیت و جلوگیری از تخلفات چرخه مصرف و با هدف پیشگیری از هدر رفت بیتالمال، بازرسی از نانوایی افزایش داده میشود، گفت: محوریت این کار با فرمانداران به عنوان رئیس کارگروههای شهرستانی بوده و تشکلها، ادارات کل صمت، جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و دانشگاه علوم پزشکی بر این امر نظارت دارند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تخصیص آرد به واحدهای نانوایی معادل کمتر از چهار درصد قیمت تمام شده آرد عرضه میگردد این امر باعث صرف یارانه هنگفت توسط دولت میگردد لذا اهمیت نظارت جهت تهیه نان با کیفیت و عرضه به مردم و جلوگیری از خروج آرد از شبکه مصرف مسئولیت دستگاههای مسئول را دو چندان مینماید.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.