هجدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی از تاریخ ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشتماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی مشهد با هدف ایجاد همافزایی میان فعالان حوزه گردشگری، توسعه زیرساختها، افزایش جذب گردشگر و سرمایهگذاری برگزار میشود. به گزارش پیام خبر، سیدحسن حسینی در نشست خبری نمایشگاه گردشگری، صنایع دستی و روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی که […]
هجدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی از تاریخ ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشتماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی مشهد با هدف ایجاد همافزایی میان فعالان حوزه گردشگری، توسعه زیرساختها، افزایش جذب گردشگر و سرمایهگذاری برگزار میشود.
به گزارش پیام خبر، سیدحسن حسینی در نشست خبری نمایشگاه گردشگری، صنایع دستی و روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی که در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد برگزار شد با بیان اینکه مشهد همواره در خدمت زیارت و گردشگری بوده است، اظهار کرد: این شهر به برکت وجود بارگاه منور حضرت رضا(ع)، قبله آمال مردم ایران و مسلمانان جهان است و ما نیز به عنوان خادمان این شهر، موظف به فراهمسازی زیرساختهای مناسب برای زیارت و گردشگری هستیم.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد افزود: تجربه نشان داده است که اگر هماهنگی و برنامهریزی دقیقی در امور مختلف داشته باشیم، میتوانیم در مدتزمانی کوتاه، میزبان جمعیت میلیونی از زائران و گردشگران بدون بروز هیچگونه مشکل یا اختلالی باشیم.
وی با اشاره به آمادگی مشهد برای میزبانی از زائران میلیونی در دهه کرامت که سپری شد، تصریح کرد: این آمادگی اتفاقی نبوده و حاصل تلاش و دوراندیشی گذشتگان است. از دوران تیموریان تاکنون، این شهر همواره محل توجه و برنامهریزی برای ارائه خدمات شایسته به زائران بوده و امروز نیز باید با طراحی مناسب، این مسیر را ادامه دهیم و زیرساختهایی درخور نسل آینده فراهم کنیم.
حسینی با تاکید بر اهمیت گردشگری فرهنگی عنوان کرد: مشهد علاوه بر جایگاه معنوی، شهری فرهنگی و برخوردار از محافل متعدد علمی و هنری است که باید این ظرفیتها را به نحو شایسته معرفی کنیم. بر این اساس؛ یکی از ابزارهای مؤثر در این زمینه، برگزاری نمایشگاههای گردشگری و صنایع دستی است که خوشبختانه امسال پس از مدتها، با تلاش سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، این مهم در شهر مشهد محقق شده است.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد بیان کرد: برگزاری نمایشگاه گردشگری در ایام بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و در محل مصلای امام خمینی (ره)، فرصت ارزشمندی برای معرفی هنر فاخر، صنایع دستی مشهد و همچنین تبادل تجربه میان هنرمندان و صنعتگران سایر استانها فراهم کرده است.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای مذهبی، تاریخی و فرهنگی مشهد گفت: مشهد میتواند بهعنوان نگین گردشگری ایران اسلامی بدرخشد و ما نیز باید با اتحاد و همدلی، این شهر را به گونهای معرفی کنیم که در ذهن و دل مردم ایران به عنوان مقصدی فرهنگی، معنوی و با زیرساختهای مطلوب ثبت شود.
حسینی در پایان از خبرنگاران و اصحاب رسانه که نقش مهمی در معرفی ظرفیتهای مشهد دارند، قدردانی کرد و گفت: از همه خبرنگاران انتظار داریم این رویداد مهم و تاثیرگذار را به شکلی حرفهای و گسترده پوشش دهند تا زمینهساز شکوفایی بیش از پیش گردشگری و صنایع دستی در مشهد و کشور باشد.
حوزه گردشگری خراسان رضوی ظرفیتهای شناخته نشده فراوانی برای سرمایهگذاری دارد در ادامه سید جواد موسوی اظهار داشت: تاکنون پنج کشور خارجی شامل افغانستان،عربستان، ترکمنستان،عمان و تاجیکستان برای شرکت در نمایشگاه گردشگری اعلام آمادگی کردند و این حضور در تعاملات گردشگری میان خراسان رضوی و این کشورها بیش از گذشته تاثیرگذار است
وی ادامه داد: در حال حاضر۲۱۰ پروژه گردشگری در مشهد با هزینه ای معادل هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال در حال ساخت است. موسوی، معرفی و عرضه این ظرفیتها را در نمایشگاه مهم دانست و افزود: به دنبال این هستیم تا برای ۳۰ استان کشور و ۳۴ شهرستان خراسان رضوی فضای لازم فراهم شود تا جاذبهها و ظرفیتهای خود را در بستر این نمایشگاه عرضه کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: حوزه گردشگری استان خراسان رضوی ظرفیتهای شناخته نشده فراوانی برای سرمایهگذاری دارد که باید نسبت به معرفی آنها به سرمایهگذاران داخلی و خارجی اقدام کرد.
موسوی اضافه کرد: برگزاری نشستهای تخصصی، دورههای فشرده آموزشی و معرفی بستههای اقتصادی ویژه سرمایهگذاران از دیگر محورهای اصلی این رویداد است، بنابراین هدف نهایی ما از این اقدام، تقویت زیرساختهای فرهنگی و اقتصادی در حوزه زیارت و گردشگری سلامت در استان خراسان رضوی و سایر استانهای کشور است.
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی با بیان اینکه نمایشگاه زیارت، سلامت و فرهنگ با حضور ۲۸۳ میهمان از سراسر کشور در مشهد افتتاح میشود گفت: این نمایشگاه فرصتی طلایی برای معرفی دستاوردهای استانها در حوزه گردشگری، صنایعدستی و سلامت معنوی است. امیدواریم با پوشش مناسب رسانهها و همکاری همه دستگاهها، بتوانیم گام بلندی در مسیر تحقق اقتصاد زیارت و توسعه پایدار گردشگری برداریم.
یوسف بیدخوری، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی نیز تصریح کرد:چند سالی است سند توسعه گردشگری با همکاری جهاد دانشگاهی در دست تهیه است، اکون متوسط ماندگاری زایران داخلی سه شب و گردشگران خارجی پنج شب است .
وی افزود: تاکنون ۹۷ رویداد گردشگری و فرهنگی در استان خراسان رضوی به ثبت رسیده تا شاهد جذب گردشگران در بخش ها و زمینه های مختلف باشیم.
هجدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی از ۲۴ الی ۲۷ اردیبهشتماه بزگزار می شود
در ادامه ناصر توکلیان فر اظهارداشت: با توجه به اینکه افزایش جذب گردشگر، جذب سرمایهگذاری، توسعه زیرساختهای گردشگری، بازاریابی و برندسازی ملی و بینالمللی، همکاری فعالان حوزه گردشگری، افزایش آگاهی عمومی و ترویج گردشگری پایدار از جمله محورهای اصلی این نمایشگاه است بنابراین در این دوره از نمایشگاه، ۴۹۰ شرکت کننده از سراسر کشور حضوردارند.
وی برگزاری هجدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی را از تاریخ ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشتماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی مشهد دانست و افزود:این اتفاق مهم با هدف ایجاد همافزایی میان فعالان حوزه گردشگری، توسعه زیرساختها، افزایش جذب گردشگر و سرمایهگذاری برگزار میشود. توکلیانفر خاطرنشان کرد: ایجاد اثرات مثبت در سطح ملی و بینالمللی در حوزه گردشگری از اهداف دیگر این نمایشگاه است.
مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی مشهد با تاکید بر اینکه دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی، فعالان گردشگری سلامت، تولیدکنندگان تجهیزات هتلداری، مراکز اقامتی، صنایع دستی و سوغات محلی از جمله شرکتکنندگان اصلی نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی هستند گفت: رویداد های بزرگ باید هدفگذاری مشخصی داشته باشند.
توکلیان فر از همه علاقهمندان و فعالان حوزه گردشگری دعوت کرد تا از این نمایشگاه بازدید کنند و از فرصتهای همکاری و آشنایی با تازهترین نوآوریها در صنعت گردشگری بهرهمند شوند.
گفتنی است؛ هجدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت و مجموعه از سراسر کشور، ۲۴ لغایت ۲۷ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی مشهد برگزار میشود. دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی، فعالان گردشگری سلامت، تولیدکنندگان تجهیزات هتلداری، مراکز اقامتی، صنایع دستی و سوغات محلی از جمله شرکتکنندگان اصلی هستند. انتهای پیام